UAB TIS

“Galvok švariai !” (“Think clean !”)

ĮGYVENDINTI PROJEKTAI

Atlieku Tvarkymas Atlikti Projektai (1)
Atlieku Tvarkymas Atlikti Projektai (10)
Atlieku Tvarkymas Atlikti Projektai (3)
Atlieku Tvarkymas Atlikti Projektai (4)
Atlieku Tvarkymas Atlikti Projektai (5)
Atlieku Tvarkymas Projektai (47)
Atlieku Tvarkymas Projektai (33)
Atlieku Tvarkymas Projektai (27)
Atlieku Tvarkymas Projektai (40)
Atlieku Tvarkymas Projektai (23)
Atlieku Tvarkymas

Apie įmonę

Uždaroji akcinė bendrovė “TIS” įkurta 2004 m. Pagrindinė įmonės veikla – atliekų tvarkymas Lietuvos teritorijoje, prekyba pusiau požeminiais atliekų konteineriais ir kitais produktais.
Lietuvai įstojus į Europos Sąjungą atliekų tvarkymas tapo labai svarbia ūkio šaka. Lietuvos Respublikos įstatymai ir Europos Sąjungos direktyvos labai griežtai reglamentuoja aplinkos apsaugos problemas. Atliekų tvarkymas yra viena iš prioritetinių aplinkos apsaugos sričių.
Šiandien UAB “TIS” teikia paslaugas verslui ir namams, t. y. tvarko stambiagabarites, pramonines, statybos, komercinės veiklos, komunalines ir pavojingas atliekas. Siūlo pažangų būdą bio-atliekoms tvarkyti, bei kompostuojančius biotualetus vasarnamiams ir ne tik.
Įmonės darbuotojai dirba sąžiningai, laikosi duotų pažadų, yra atviri idėjoms ir pažangiems sprendimams. Darbas, atliekamas su įkvėpimu ir entuziazmu, sukuria didelę pridėtinę vertę. Iššūkiai įkvepia įmonės kolektyvą, todėl jo įdėtas pastangas lydi sėkmė.
Mes teikiame atliekų tvarkymo paslaugas, o mūsų klientai tuo metu užsiima savo pagrindiniu verslu, nes pasitiki mūsų darbuotojais, paslaugų kokybe ir atsakomybe už švarią aplinką.